Post Jobs

ELDING OSCARSON WALLPAPER

elding oscarson

This created the need for walls; not walls for privacy but walls for art! Home About Terms of use. From the rooftop courtyard to the large expanses of insulated glass windows, natural light infuses into the structure. The continuous interior space opens up to the street, to the middle of the block, and to the sky above. I am over 18 I am under This sharp contrast expresses inherent clarity, but more importantly highlights the beauty of the surroundings.

Name: Fenrit
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Mölle by the Sea by Elding Oscarson | Detached houses

Adult Content This post contains adult material and may not be suitable for people under legal age. The openness and airy spaces generate a structure which is bold yet transparent. Can you spot the difference in this picture? Sustainable pscarson was of outmost importance for Elding Oscarson Architects and for their responsible architectural practice, as they took great care to extensively study all of the factors that would challenge the sustainability of this townhouse.

This sharp contrast expresses inherent clarity, but more importantly highlights the beauty of the surroundings. Dlding Pause Hide all View all Close.

Contact – ELDING OSCARSON

According to the architects this took creating, ” imaginable dimensions, light, transparency, spatial sequences, domestication of street space, and, of course, detailing, can truly challenge the task, the site, the client, and persisting conventional thought — being bold and sensitive eldjng the same time.

  FOR QMOBILE E11 WALLPAPER

From the rooftop courtyard to the large expanses of insulated glass windows, natural light infuses into the structure. Sign up to receive Yatzer’s newsletter and get our latest stories twice a month delivered directly to your mailbox. Elding Oscarson Architects sought to create an intense presence in this small-scale, contrasting, naturally worn place eldint the completed project — a feeling of almost being outdoors. Elding Oscarson Architects have exploited the small plot of land, to utilize it to its maximum as they have filled oscaeson empty plot with a conformist slab, sandwiched deliberately at odds with the old-fashioned but unassumingly beautiful surrounding architecture.

All facades offer uninterrupted views. This created the need for walls; not walls for privacy but walls for art! A home office was also eldiny but in a detached building across a small garden; mechanical and service spaces fit next to the entrance.

All in all, the stark-white townhouse is designed oscarsno such a way that it allows for the occupants to enjoy the uninterrupted views of the urban streetscape through the transparency provided in the architectural design. The architects have exploited the petite plot of land, to utilize it to its maximum as they have filled the empty plot with a conformist slab, sandwiched deliberately at odds with the old-fashioned but unassumingly beautiful surrounding architecture.

Home About Terms of use. I am over 18 I am under The continuous interior space opens up to the street, to the middle of the block, and to the sky above.

The Stark-White Townhouse by Elding Oscarson

The all-white square meter townhouse has been built on a petite plot measuring a mere 75 square meters square feeteldong a street with osvarson colorful hidden world inside the city block, which is conveniently located by the beach in this growing region.

  WALLPAPER L70ETC

The architects created a single space, softly partitioned by thin exposed steel slabs that span the entire width of the house and divide it into the kitchen, the dining room, the living room, the library, the bedroom, the bathroom and a roof terrace.

The result of this intense presence was the creation of an entirely white townhouse with elegantly audacious geometrical proportions and lucidity with its unique architectural design; juxtaposing the traditional surrounding environment with a distinctively different, yet equally eldiing, architectural style.

Not even the bridge on the third floor nor the stair treads encumber the light that flows from top to bottom. Well it is quite obvious!