Post Jobs

POHUI FEAT INNA FREE DOWNLOAD

De toate celelalte imi pasa Ai ajuns prea departe. Se cere suspendat acum 18 ore Raport UE: Sa traduci din romana in romana frizeaza absurdul. Asta se numeste acreditarea internationala a existentei unei limbi. M-ai facut sa zambesc si, asa cum zicea unul pe youtube, sa ”violez” butonul de play al melodiei. Daca nu intelegi ca basarabenii ale special sa foloseasca astfel de cuvinte in melodii pentru a acredita ideea ca limba lor nu e romana inseamna ca e grav.

Uploader: Kanris
Date Added: 22 August 2009
File Size: 13.58 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 85110
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Carla’s Dreams feat. INNA – P.O.H.U.I. (official video)

Disperarea unei mame pe Facebook: Stii ce-s alea agude.? Inainte sa cadeti in admiratie ganditi-va la motivele pentru care alege un vorbitor de romana sa cante cu slang sau cuvinte de influenta ruseasca atat timp cat pohui feat inna corespondente in limba lui pt cuvintele acelea. Chiar nu imna ca moldovenii cant cu astfel de cuvinte ciudate sau necunoscute in romana tocmai sa acrediteze ideea ca moldoveneasca inja e romana?! Ai ajuns prea departe. Intreb de asemeni care e motivul pentru care moldovenii de peste Prut nu aleg sa imprumute slang din engleza sau romana ci din rusa si asta in conditiile in care vor sa isi promoveze melodia in Romania nu in Rusia.

De altfel autorul are melodii romanesti cantate corect. Se cere suspendat acum 18 ore Raport UE: Daca nu intelegi ca basarabenii ale special sa foloseasca astfel de cuvinte in melodii pentru a acredita ideea pohui feat inna limba lor nu e romana inseamna ca e grav. Va dati seama ca scriind astfel de articole dati apa la moara celor care pretind limba moldoveneasca ca fiind de sine statatoare si nu romana.

  N-GAGE.SISX FREE DOWNLOAD

Ce va spune un bucurestean ascultand melodiile lui Stratan sau ale acestora de mai sus? Sever, iti multumesc pt articol; zambesc si reascult melodia acum cand scriu. Nimeni nu poate acredita “limba moldoveneasca” in pohui feat inna cu rusizmele, fiindca cuvintele rusesti sunp cort strain si in timp o sa dispara din limbajul cotidian din Basarabia.

Asta se numeste acreditarea internationala a existentei unei limbi. De toate celelalte imi pasa Citesc Adevarul de ani de zile si inainte comentam, dar cu noul site nu am vrut sa imi fac cont, pt ca mi-era putin pohui de tot si am vrut sa astept picatura care sa ma indemne sa accesez sectiunea “creaza cont”; ei uite, aceea a fost articolul tau,despre o clipa din realitatea tinerilor romani.

Carla’s Dreams Feat. INNA – P.O.H.U.I. by Serkan Aktaş | Free Listening on SoundCloud

Ce ti-e si cu NATO Basarabenii stiu ca asta-i slang si nu este limba corect vorbita in romana. Eu nu am ajuns decat la concluzia ca sunt rusificati in gandire, vor sa fie rusificati si nu vor sa fie romani.

In primul rand vor sa promoveze inclusiv in Romania astfel de cuvinte pentru a convinge ca NU vorbesc romana si o limba asemanatoare dar nu identica.

Au astia un umor Nu vreau sa stric articolul care e extraordinar. Ioane, m-ai pacalit si mi-am facut cont aici, uff.

Carla’s Dreams feat. INNA – P.O.H.U.I.

Experienta asta a dulcelui si sugestivului grai moldovinesc am trait-o ascultand Stratan Tu cand mananci cotlet doar nu mananci ciorba: Da, doar ca cel care a cerut cenzurarea a fost un basarabean Innq Sirbu, ex O-Zone www. M-ai facut sa zambesc si, ina cum zicea unul pe youtube, sa ”violez” butonul de play al melodiei.

  PETER PETRELLI WALLPAPER

Va spune ca nu intelege mai nimic si in cativa ani va ajunge la concluzia ca respectivii practic canta intr-o alta limba care desi seamana cu romana, nu e romana. Deja s-a facut un progres enorm in pohui feat inna sens in Chisinau.

Carla’s Dreams feat. INNA – P.O.H.U.I. – | AV Production House

Sa traduci din romana in romana frizeaza absurdul. E o melodie facuta la misto si nu era destinata pentru publicul roman, aici a ajuns intamplator. Dar cotlete in romana feeat inseamna mai inteligente superioare.

I doar de politicieni si politica.